Všechny pracovní postupy a složky v Phrase Orchestrator jsou ve výchozím nastavení sdíleny s celou organizací. Vlastník je zaznamenán u každého pracovního postupu.
Když je uživatel odstraněn, pracovní postupy a složky daného uživatele přejdou pod organizaci.
Pokud má pracovní postup nebo složka stejný název jako některá existující položka v organizaci, přidá se k názvu do závorek jméno původního vlastníka, dokud položku někdo nepřejmenuje.
Sdílené pracovní postupy jsou viditelné ostatním uživatelům s přístupem k Orchestratoru. Tito uživatelé mohou:
-
Upravit pracovní postup, publikovat ho nebo zrušit jeho publikování.
-
Zobrazit protokoly spuštění pracovního postupu.
-
Exportovat sdílené pracovní postupy a protokoly spuštění.
Nebudou moci:
-
Odstranit pracovní postup.
-
Změnit stav sdílení pracovního postupu.
-
Přejmenovat pracovní postup.
Chcete-li sdílet pracovní postup, postupujte podle těchto kroků:
-
Otevřete pracovní postup, který chcete sdílet, v editoru.
-
Klikněte na tlačítko sdílení
vpravo nahoře.
Otevře se okno .
-
Klikněte na přepínač
.
Tlačítko zmodrá, což značí, že pracovní postup je sdílen.
-
Zavřete okno.
Sdílený pracovní postup poznáte podle modře zobrazeného tlačítka sdílení.
Chcete-li sdílení ukončit, kliknutím na tlačítko znovu otevřete okno a poté klikněte na přepínač.