Při vytvoření pracovního postupu se uloží první revize pracovního postupu, kterou lze zobrazit na kartě .
Revize pracovního postupu lze publikovat (a zrušit jejich publikování) z nabídky a po publikování se vytvoří nová revize. Jakmile je pracovní postup publikován, lze k němu přistupovat jako k volitelnému pracovnímu postupu v TMS nebo Strings.
Revize lze také přejmenovat z nabídky , aby se usnadnila jejich správa.
Každou revizi lze exportovat z nabídky ve formátu .JSON. Exportovaný soubor .JSON lze použít k vytvoření nového pracovního postupu (přes ), ale nelze jej importovat do konceptu revize stávajícího pracovního postupu. Chcete-li přenést konfiguraci publikované revize do nového konceptu ve stejném pracovním postupu, znovu ji ručně sestavte v editoru.
Poznámka
Stávající soubory .JSON exportované před 16. říjnem 2023 jsou zastaralé a nelze je nahrát pro vytvoření nových pracovních postupů. Stáhněte si revizi znovu, abyste použili nejnovější verzi exportovaného souboru .JSON.
Pokud revize indikuje spuštění, lze toto spuštění zobrazit na kartě .
Publikování revize podléhá limitu předplatného organizace. Pokud organizace dosáhla počtu publikovaných pracovních postupů zahrnutých v zakoupeném plánu, není možné publikovat další revize. Při pokusu o publikování zůstane revize konceptem a nasazená revize pracovního postupu se nezmění.
Chcete-li uvolnit kapacitu, zrušte publikování nebo odstraňte publikovaný pracovní postup, který již není potřeba, a poté jej znovu publikujte. Chcete-li zkontrolovat aktuální využití, podívejte se na počet publikovaných pracovních postupů na kartě v . Chcete-li limit zvýšit, přidejte kapacitu nebo upgradujte plán.
Záložní revize
V případě nepublikovaných pracovních postupů zahrnujících akci podléhající změnám API se automaticky vytvoří záloha předchozí revize pracovního postupu.
Záložní revize se uloží a lze ji zobrazit na kartě , aby uživatelé v případě potřeby mohli změny vrátit.