Práce, projekty, analýzy, šablony projektů, služby, portály zadavatelů, glosáře, soubory a TM, které jsou úmyslně nebo náhodně odstraněny nebo se zdají být ztraceny, lze nalézt v koši. Pokud je obsah odstraněn omylem, pravděpodobně se nachází v koši.
Lingvisté nemohou odstranit žádný obsah, takže nemají přístup ke koši.
Podrobnosti o uchovávání dat jsou uvedeny v našich zásadách ukládání dat.
Koš se nachází v sekci pod .
-
Odstraněná data jsou uložena po dobu 30 dnů, poté jsou trvale odstraněna.
-
Jednotlivá data lze obnovit během těchto 30 dnů pomocí tlačítka
Obnovit.
-
Veškerá data v koši lze trvale odstranit pomocí tlačítka .
Důležité
Odstranění jednotlivých termínů/konceptů z glosáře nebo jednotlivých segmentů z překladové paměti, zatímco samotný TB/TM zůstává aktivní, je okamžité a trvalé. Pro tato jednotlivá odstranění neexistuje možnost obnovy z koše.